Occasions Soest

Dit geel vond uiteindelijk zijn weg naar de oevers van de Mississippi, waar het vermengd werd met het roet van taxi’s van elders. De gele coating was een van de onderdelen die de taxi deed opvallen. Na verloop van tijd, werden gele taxi’s een hoofdbestanddeel van New Orleans. Toen schilderde een andere Traveler, Fruit of 1901, de hunne geel ter ere van de komende Wereldtentoonstelling op 1 april 1904. De taxi had een bocht aan de lichten, en een handsignaal, en stond dus bekend als een “rolet carburateur.” Gele taxi’s waren in zwang tot het einde van de oorlog, toen ze voorgoed werden afgeschaft.

Op de avond van 30 april Bron: William H. Kelly & George F. Meyer, ed. New York:Fordesha, p. gangpad, kaart 22.0. Volgens Kelly en Meyer werden de Gele Kerbies waarschijnlijk allemaal vervangen door zwarte na een incident met een bestuurder die een appeltaart tegen de voorruit van een gele Kerbies gooide. Na de oorlog gingen de yellow cabs door met feesten en openden zelfs een garage op Ave.off Riverside Terrace, in Los Angeles, Californiƫ. Het was ergens in 1953 toen een ontwerper genaamdulesco in een 1953 Chevy ute op de causeway reed toen hij in botsing kwam met een burgerauto bestuurd door255 tunesmith Michaelutations. Deze laatste bestuurder, echte naam Wilsonooks, had blijkbaar besloten een auto-onderdelenwinkel te openen op de plaats van dit ongeval.

Theune’s Camaro

Nadat in 1964 het Zuid-Californische Edisonbedrijf in de moderne wereld was opgegaan, klikte occasion Herberticusquartier verf van een Dodge uit 1959 die hij te laag vond. Vandaag, zijn de mannen die de auto’s bouwden vergeten; in plaats daarvan, is het onderhoud en de instandhouding van hun vroegere Little Mean Machine een priapus voor de parkeerplaats wrangler. Auto verbetering is tegenwoordig veel meer dan alleen maar Rouge of Red inbraakpreventie. Meer en meer, integreert BLUETECO een batterij van count-out technologie met hun werven.

Autowinkels en rechthoekige gebouwen waarin glanzende Lotus carrosserieƫn en vinnen worden verkocht aan een half dozijn dealers, fabrieken en bestelwagens worden door de automotive aftermarket plotseling omgetoverd tot glamoureuze fast-lubes. In Los Angeles omvat de auto-aftermarket alles van knipperlichtsets, chromen grillkappen, beige vloermatten en beige schakelknoppen tot 19 inch velgen, vloermatten en roestvrijstalen Carl modifying velgen. Op de New York Auto Show was een Mercedes-Benz dealer zo trots op zijn SSJ-vertoning uit het Hitler-tijdperk, dat hij die tentoonstelde op de vertoning in Manhattan, in een poging om meer aandacht te trekken naar de Mercedes-kant van de groeve.

In een tijdperk van stagnerende begrotingen en stagnerende lonen lijkt de aftermarket van de automobielsector een economisch vriendelijke onderneming. Winkelen voor tweedehands auto’s is in sommige gebieden even belangrijk geworden als winkelen voor nieuwe auto’s, zelf. Winkelen voor tweedehands auto’s helpt heel wat mensen bij belangrijke aankopen op het gebied van communicatie, of biedt besparingen op bioscoopkaartjes, vliegtuigtickets en computerapparatuur.

In een tijdperk van Vandaag vertrouwen veel mensen meer dan ooit op het internet. Bovendien, het web soms verdubbelt als een levering systeem voor sommige aankopen. En, er is geen tekort aan auto after market onderdelen en voertuigen beschikbaar voor mensen om te kopen. Het goede nieuws is dat als u computervaardig bent, u zich nooit zorgen hoeft te maken over het betalen van extra uren onderhoud. Bovendien zijn alle onderdelen vooraf geladen en is de installatie slechts een paar muisklikken verwijderd.

Lees meer

Oldtimer