Rijschool Delft

Heb je net een nieuwe auto gekocht en wil je een tijdje geen auto van jezelf hebben? Kies dan voor de beroeps opleidende auto. Deze is het meest geschikt voor u, als u een ouder familielid heeft die niet meer kan rijden. Het basispakket bestaat uit 15 uur theorie- en praktijkonderwijs, 2 uur rijles en vakbekwaamheidsombouw, als je 16 – 17 jaar oud bent.

Daarnaast zijn er nog vele andere opties, die u ook kunt nemen voor uw eerste echte rij-ervaring in Delft. Deze zouden deel uitmaken van de aanbiedingen met verlaagde prijs. Er zijn arrangementen om lessen te nemen in Rotary club, naar een sportveld te gaan of zelfs op uw woonschool. Het gereduceerde tarief zou goed zijn voor een groep van 8 of meer personen of als u uw eigen auto heeft en deze naar de school brengt. De school zal een busje sturen om je op te halen en terug te brengen naar het terrein.

De moeilijkheid die je in het begin zult hebben is om je eerste handen aan een auto te leggen. Soms zijn ouders niet erg bereid om je les te geven of om je naar de rijschool te brengen. Maar als je je rijbewijs hebt en als je er klaar voor bent, dan kun je de weg op en zul je alles kunnen leren kennen. De rijscholen hier in Dino doen er alles aan om het rijschool verblijf aantrekkelijk te maken. De instructeurs zijn ervaren en de trajecten zijn kort. De benodigde tijd wordt alleen gedekt als je tussen de instructeurs verblijft, wat meestal het geval is. De certificaten zijn gemakkelijk te halen en het examen is vrij kort. U moet dus alert blijven en er rekening mee houden dat u niet te lang op één plaats mag blijven. Veelvuldige aanpassingen van bussen en treinen zijn te verwachten en u zult wellicht nog alerter moeten blijven.

Als je slaagt voor je test, krijg je een kaart en het is een standaard ID-kaart. Met deze kaart kunt u zelf rijden en daarna wordt u uit het trein- en bussysteem gehaald. Als je een vriend of familielid hebt die een trein- of buskaartje kan bemachtigen en je op de trein kan krijgen, zijn deze contacten ook toegestaan.

De snelheidsbeperkingen en de toestand van de wegen worden verbeterd en veranderen. Het is noodzakelijk om langzaam en netjes te rijden. Het is heel belangrijk dat u de route die u volgt kent. Er zullen waarschuwingen zijn, deze zijn geplaatst om ervoor te zorgen dat u veilig rijdt. De borden zijn geplaatst op plaatsen waar u moet rijden, deze omvatten de hand signalen.

De timing van de zigzag en de fancy crunching worden verbeterd op uw sleutelmoment. De zigzag wordt gestart voordat je de weg hebt geïdentificeerd, dit zal je helpen netjes en veilig te rijden. De buitenspiegels zijn nieuw en de afstand wordt kleiner naarmate je verder rijdt. Als je elke kruising passeert, wordt de afstand tussen jouw auto en de auto voor je vergroot.

 

Lees meer

Rijschool Rijswijk