Fietsverhuur Zeeland

Dromen zijn niet bedoeld om gerealiseerd te worden. Misschien is dat waarom deze business zo populair is. Wij huren mensen in uit onze dromen en maken van hen onze klanten. Onze zaak is uniek. Wij bieden geen service in elke staat in Amerika. Wij concentreren ons in slechts vijf. Dream Bikes is een marketing bedrijf dat op maat gemaakte elektrische fietsen maakt. Mensen kunnen ze kopen als ze willen.

Je kunt een elektrische fiets kopen vanaf $17700. Dit kan oplopen tot $20800, afhankelijk van het type accu dat de fiets heeft. Er zijn verschillende modellen en verschillende merken. Wij hebben ze allemaal bekeken en onze top 10 droomfietsen gekozen, beginnend bij de goedkoopste tot de top van de lijn.

1. GoPed Ekeddo One

Deze e-bike is cool en elegant. Hij is cool omdat hij eruitziet als een traditionele fiets. Hij heeft een lithium-ion batterij die een actieradius geeft van twee en een half uur. Het is een 500 watt fiets en is volledig legaal zolang hij niet op de weg wordt gebruikt. Hij kost ongeveer $2800.

Dit is de eerste fiets in de rij voor onze top 10 droomfietsen.

2. Altair NanoAir

Dit is een motor met een ongelofelijke prijs! Hij is ver onder de $1000! Je kunt hem zonder de motor krijgen voor $icc2500. Hij is voorzien van een lithium-ion accu met een bereik van 12 meter en hij is direct uit de doos volledig afgesteld. Het is een 30 watt machine en het is een 500 watt model. Het is verbazingwekkend betaalbaar.

De NanoAir is een kant-en-klaar project. Er is geen wachttijd op deze. Koop een Altair NanoAir en ga aan de slag. Deze fiets is voor u als u met uw voertuig wilt rijden zonder dat het lijkt alsof u veel loopt.

3. WIJ JAGEN

Dit is een nieuwe, opkomende motor. Het is de perfecte fiets voor jou als je van jagen houdt. Hij wordt aangedreven door een 350 watt machine en gaat 350 mijl op een enkele lading. Het is een beetje meer dan $2800 dollar en is een grote investering voor u jacht enthousiastelingen. Deze machine is ook uitgerust met een face lift kit voor een beter uiterlijk.

Dit is een project dat nog maar net wordt vrijgegeven. Zodra het wordt vrijgegeven, zullen we u zeker op de hoogte houden met meer informatie.

4. Yuba-Q

Dit is een bedrijf dat het er echt op gooit. Zij verschepen wereldwijd en als u aankopen bij hen hebt gedaan moet u weten dat u veilige snelle diensten en veilige betaalbare prijzen hebt. Dit is een unieke ervaring en een geweldige uitstraling voor uw geld.

Hun prijzen kunnen iets hoger zijn als u via hun buitenlandse sites bestelt. Als je 180 graden verwijderd bent van de verkoper, kan je betalen via eenvoudige snelle beveiligde betalingen online. Hun verzendtarieven zijn concurrerend en elke keer weer verdiend!

5. Compute-Eye-Cats

Deze site is de thuisbasis van talloze unieke ontwerpen die echt je verbeelding prikkelen. Je hoeft geen genoegen te nemen met die alledaagse forensenfietsen. Kies een van deze chique ogende fietsen voor je eigen stress- en stijfheidsvrije rit. Deze 5 droomfietsen zijn slechts een paar van de vele die beschikbaar zijn. Onze toekomst zal gevuld zijn met vele prachtige dingen naarmate de technologie efficiƫnter en betaalbaarder wordt! Natuurlijk kunt u alle fietsen ook huren bij een Fietsenverhuur bedrijf.