Paint Protection Film

 

Kijk ‘s morgens vroeg altijd uit naar mogelijke gevaren en blijf opletten als de zon heter wordt en de motregen heviger.

Vergeet nooit om uw auto te controleren wanneer je haar wassen in de avond of je zou kunnen vinden jezelf het reinigen van de vorige nacht vuil, stof en grime van het oppervlak, waardoor uw auto weer kwetsbaar voor schade. Vergeet niet dat alle auto’s verschillend zijn en geen twee zijn gelijk, dus het is essentieel dat u uw auto te behandelen op een zodanige wijze dat geen andere auto op de weg gaat in staat zijn om elke hoek snijden als het gaat om bescherming.

Het is gemakkelijk om te zien hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan als je een auto hebt die het hele jaar beschermd is geweest, maar hoe gemakkelijk is het om te zorgen voor een auto die net van de parkeerplaats komt? Daarom is het essentieel om de eenvoudige aanwijzingen op te volgen.

Vergeet niet uw auto te wassen met de juiste apparatuur en kleuren waar de lak trots op moet kunnen zijn.

Zorg ervoor dat uw auto is omhuld in de zomer warmte voor ten minste twee uur om de auto volledig schoon en omhuld in de kou, vaak vinden we dat dit een effectievere optie als je een groter voertuig, zoals een vrachtwagen, als je dan kunt een hoge druk wasmachine te gebruiken in tegenstelling tot een laag aangedreven reguliere wasmachine jet die natuurlijk perfect geschikt is voor een zomer rijden. Alle voertuigen moeten idealiter worden gewassen door een aangedreven, hoge kwaliteit wassysteem en niet de moretain pool en dit zal ervoor zorgen dat de auto effectief wordt gereinigd, maar niet te schoon dat wanneer je terugkomt om haar te wassen het vuil geheim is verdwenen.

Een ander aspect waar je aan moet denken bij het wassen van je auto is de tijd die je hebt om hem schoon te maken. Om terug te komen op de kruimels en natte plekken is er een alternatief, een krachtig maar niet-zuurhoudend wasmiddel kan deze delicate vlekken verwijderen en uw auto langer schoon houden. Afhankelijk van het merk en model van uw auto, kunnen de bevestigingen aan de achterkant van de stoelen en diverse andere gebieden zeer gevoelig en moeilijk schoon te maken zijn, dus het gebruik van een niet-zuurhoudend alternatief kan de oplossing zijn. Zorg er vóór het reinigen voor dat de hele auto nat is met behulp van een krachtige slangpijp of hogedrukreiniger.

Als u binnenshuis werkt en het voertuig is een in de muur geïnstalleerd interieur, kan het opnieuw raadzaam zijn een speciale tapijtreiniger te gebruiken, aangezien deze zal helpen de moeilijk te bereiken gebieden af te breken en de ingewortelde watermerken te verwijderen zonder schade aan het oppervlak.

Bij het reinigen van de nieuwere, modernere voertuigen met verzegelde krassen en vlekken in de lak, is het raadzaam om een lakverhelderaar zoals Detail Wins te gebruiken, verkrijgbaar in zeer gebruiksvriendelijke sprayvorm, aangezien dit zal helpen om de lak te verbeteren en deze veel gemakkelijker te verwijderen zal maken. Hoe nieuwer het voertuig, hoe moeilijker het kan zijn om het te reinigen omdat het lakwerk gevoeliger is voor vlekken en markeringen en moeilijker om schone randen te krijgen zonder het lakwerk te beschadigen.

Voorweken met een goede kwaliteit “zwavelvrije” zeep zal helpen om deze moeilijk te verwijderen watervlekken weg te werken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat zelfs voorwassen niet in staat is om vlekken te verwijderen die na een aanrijding zijn ontstaan, hoewel ze de meeste verontreinigingen van het oppervlak kunnen verwijderen voordat de lak wordt afgewerkt. De beste manier om vlekken te verwijderen is het gebruik van een speciale voorwasshampoo en vervolgens machinaal of met de hand poetsen met een microvezeldoek enz. omdat dit een veel diepere reiniging oplevert en ook vlekken op de bekleding voorkomt.

Om vlekken te helpen voorkomen moet u ook een microvezeldoek gebruiken om de auto droog te vegen voordat u gaat polijsten/polijsten. Als u meer dan twee keer achter elkaar veegt, ontstaat er waarschijnlijk schade en wordt er meer lakpolish verwijderd dan nodig is.

U kunt een kleine “niet-vervormbare” pad kopen en het te behandelen gebied vooraf scannen, dit suggereert een grondiger reiniging dan een enkele frontale veeg en is een veel veiliger alternatief.

Na het bespreken van de essentiële uitrusting die u nodig hebt en het bespreken van de basisgeheimen van het reinigen van de lak, blijft er nog de belangrijkste techniek over om te bepalen hoe lang de lak van een voertuig veilig kan worden hergebruikt. Het is eenvoudig dit – de lak moet met voorzichtigheid en consequentie worden behandeld.

Holly merkte ook op: “Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen naar me toe komen en zeggen ‘gooi de wielsierlijsten weg, ik wil van thema veranderen [niet showen! Evenzo het onderwerp van een eerder artikel over de bescherming van lichtmetalen velgen] en zeggen ‘gooi de fuscilDiffused, ik wil nu themises veranderen, ik hou van de manier waarop ze eruit zien’. Het is gewoon kerels niet controleren hun feiten, het is allemaal weg onderhoud of uit en uit – het weet niet hoe het te doen, echt waar.

Lees meer:

Autopoetsbedrijf Den Haag

Autopoetsbedrijf Westland