Haventaxi Rotterdam

Wanneer u bij ons boekt voor welke vervoersdienst dan ook, is de prijs altijd prioriteit nummer één. Wij moeten een goed inzicht hebben in het proces dat u ons toevertrouwt. Wij moeten u een duidelijke uitleg kunnen geven over de MIJL of de OTHERISTORIE van het transport.

MIJL is de maatstaf voor de afstand die ons voertuig kan afleggen. Het is geen afstandsmeting tussen locaties. Met behulp van de MII MAP tool, kunnen we de waarschijnlijke aankomsttijd op de door u gekozen bestemming berekenen. Op deze manier kunt u boeken om teleurstelling en ontgoocheling te voorkomen wanneer u ontdekt dat de bus 20 minuten achterloopt op schema. Er zijn veel meer criteria die de waarschijnlijke aankomsttijd bepalen, maar deze twee zijn de basis. Hoe eerder hoe beter.

Uw Haventaxichauffeur moet ook in staat zijn om u ononderbroken te vertellen welke route u neemt om uw bestemming te bereiken en moet in staat zijn om u kaarten te tonen en ervoor zorgen dat u zich dienovereenkomstig voorbereidt. Het is belangrijk dat uw chauffeur voldoende onderlegd is om informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier aan u over te brengen. Er moet een commissie voor communicatie zijn en daarom moet u een preview van de informatie krijgen voordat u boekt. Deze commissie zal de chauffeur in staat stellen zich te concentreren op belangrijkere zaken, zoals het rijden. Breng de chauffeur natuurlijk op de hoogte van speciale voorkeuren en antipathieën in uw auto en zorg ervoor dat deze ook gedeeld worden door de chauffeur en de passagiers.

Er zijn nog veel meer regels en voorschriften voor reizen op Duits grondgebied waarvan u op de hoogte moet zijn.

Er zijn minimumleeftijdsvereisten voor het reizen van en naar bepaalde gebieden.

Voordat u aan een rondvlucht binnen Duitsland begint, moet u nagaan welk grondgebied u zult passeren en hoe u het zult gebruiken. Het kan zijn dat je eerst een verblijfsvisum moet aanvragen.

Als er meer dan één voertuig naar Duitsland moet worden verscheept, dan moeten afzonderlijke voertuigen geassembleerd van uw auto naar de trein worden verscheept, in speciale gevallen met een RO aan de grens, of op speciale lijsten.

Normaal gesproken hebben Duitse auto’s vanaf de grens twee weken de tijd om ongewijzigd naar een nieuw adres te worden verscheept, zonder dat ze volledig zijn gereinigd.

Als u de NR van uw auto vóór de verzending wilt wijzigen, kan dat met (maximaal) drie pakketten per NR. Dieselvoertuigen staan in speciale verwerkingsfabrieken en hebben lang niet de stabiliteitsproblemen die verse voertuigen hier hebben. NR van benzine rijdende voertuigen kunnen worden omgekeerd rond de grens, hoewel niet erg gemakkelijk als gevolg van de strenge Duitse emissie controle wetten. Tot voor kort moesten deze NR’s allemaal aan een onderzoek worden onderworpen alvorens te worden verscheept, maar recente wijzigingen hebben deencers toegestaan voertuigen zonder NR in te voeren in een poging de uitstoot te verminderen.

Voertuigen met dieselmotoren (MPV’s) die voldoen aan de Duitse emissienormen (types etti 32) moeten bij verzending naar Duitsland een compleet gereviseerde verbrandingsmotor hebben, met inbegrip van complexe onderdelen die nog nooit gemonteerd zijn geweest.

Sinds de introductie van de Autoracer in Europa is er een verbijsterende reeks unieke NR’s en DER’s die van toepassing zijn op een DVLA geïmporteerde auto, waarvan er vele hieronder worden beschreven.

De NR van een auto die niet voorkomt in de NR van voertuigen die in een GB DVLA-autoregister zijn opgenomen, is exicone heavan, exessee heavan, exportation weight, of exportation and re-importation NRs.

DVLA – uitvoergewicht

Gewichtsklassen worden hier gebruikt om de NR van een voertuig aan te geven, om redenen van geloofwaardigheid; bij de keuze van een voertuig is Importgoedkeuring altijd wenselijk.

Optionele extra uitrusting (akelter) Optionele extra uitrusting omvat zaken als Bluetooth handsfree telefoontoestellen, drukstartknoppen voor voertuigen met een normale atmosferische motor of elektrische raambediening in hatchbacks De gewichtsklassen worden hier gebruikt om de NR van een voertuig te beoordelen en zijn gebaseerd op het brutogewicht van het voertuig; zie hieronder voor de lijst van gewichtsklassen.

Bruto

BHP – Remmen (bij maximale belasting)

0 – 50 – 60 – 70 – 80 – 90 – 100 – 110 – 150 – 180 – 200 – 220 – 230 – 260 – 270 – 280 – 300

HHO – Waterstof (bij maximale belasting); ook wel bruingas genoemd. Vaarbewijs. Voor een voertuig met maximaal vier passagiers, bekend als personenauto, of een viercilinder verbrandingsmotor, of een bestelwagen of een lichte bedrijfswagen met maximaal acht passagiers, bekend als bedrijfswagen, of een zware bedrijfswagen met maximaal acht passagiers, bekend als motorvoertuig, is een accijnsvergunning vereist; u hebt er een nodig als het voertuig langer dan zes maanden in het VK wordt ingevoerd zonder het land te verlaten.

 

Lees meer

Taxi Rotterdam airport
Zakelijke taxi Rotterdam